Buiten

Omdat er een schaarste dreigt aan fossiele brandstoffen zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. We hebben deze alternatieven gevonden in zon, wind-energie en warmtekrachtkoppelingen. We hebben een voor ieder onderdeel een goede partner gevonden die ons kan adviseren, leveren en paraat staat bij eventuele storingen.

Zonnepanelen

Door de prijzenoorlog die ondertussen is ontstaan op de zonnepanelen markt tracht Elektro Theuws zich te onderscheiden door U een eerlijk en betrouwbaar advies te geven en zo achter de garantietermijn van 25 jaar te blijven staan.

We gaan voor U het hele project begeleiden van het ontwerp met 3D tekeningen van uw gebouw tot en met het aanvragen van eventuele subsidies. Uiteraard wordt alles gemonteerd en aangesloten volgens de richtlijnen van fabrikant en NEN 1010, Uw garantie van 25 jaar komt door ons deskundige team op geen enkele manier in gevaar.

Windenergie

Deze nieuwe energievorm staat nog in de kinderschoenen op de particuliere markt, toch heeft Elektro Theuws al ervaringen opgedaan met windturbines voor thuis en kan U derhalve vertrouwen op de ervaringen die zij in het verleden hebben opgedaan.

Warmtekrachtkoppeling

Om energie zo efficiënt mogelijk te benutten hebben we ons verdiept in warmte kracht koppelingen. Met zo’n WKK kunt U uw eigen elektriciteit opwekken en tegelijkertijd de vrijgekomen warmte benutten om uw pand en uw zwembad op te warmen, het mes aan beide zijden te laten snijden levert voor U het meeste op.