Telecommunicatie

Het belangrijkste onderdeel van een organisatie is bereikbaarheid. De meest gebruikte manier van communicatie blijkt toch nog steeds de telefoon te zijn. Elektro Theuws BV beheerst alle facetten van telcommunicatie van het aanvragen van telefoonlijnen tot de meest complexe telefooncentrales met een aansluitcapaciteit van meer dan 1000 toestellen

Telefonie kan worden onderverdeeld in 3 hoofdgroepen die door eigen opgeleide medewerkers geïnstalleerd, geprogrammeerd en beheerd worden.

Omdat we beschikken over eigen programmatuur gaan we zeer soepel om met wijzigingen in uw telefoonsysteem en kunnen vrijwel direct uw probleem online voor U oplossen.

De drie groepen zijn Traditionele telefonie, Voice over IP en Deurtelefonie.

Traditionele telefonie:        Van 1 tot 1000 toestellen van 1 tot 90 netlijnen, via goedkope providers bellen,…. Begrippen die voor Elektro Theuws BV gesneden koek zijn en in eigen beheer een complete oplossing kunnen aanbieden voor uw telefonievraagstuk.

Voice over IP  De nieuwste manier van telecommunicatie is bellen over internet. Het alternatief voor de dure telefoontarieven, meerdere vestigingen en thuiswerkers zonder problemen over het internet in- of extern te laten bellen.

Deurtelefonie Om bij U thuis of op kantoor te kunnen luisteren en kijken wie er aan de deur staat voordat U de deur of poort opent is door Elektro Theuws BV op verschillende manieren op te lossen middels audio (alleen spraak) of video (kleur of zwart wit) intercominstallaties vanaf 1 buitenpost en 1 binnenpost tot en met complete appartementinstallaties met meer dan 250 aansluitingen