Toegangscontrole

U kunt voor controle van personeel en bezoekers diverse systemen gebruiken, Elektro Theuws BV heeft al de onderstaande technieken toegepast en ervaringen opgebouwd.

Alle onderstaande systemen worden via uw bestaande server geïnstalleerd en dus na installatie kunt U het systeem verder helemaal zelf kunt beheren en controleren.

Omdat we het systeem helemaal zelf ontwikkeld hebben kunnen we de meest onmogelijke oplossingen die voor U het beste passen oplossen.

BarcodeBarcodes kunnen door U zelf worden afgeprint en vervolgens voor een barcodescanner gehouden welke U al dan geen toegang verleent.

Magneetpas: Door een pas met een zwarte strip (net als uw bankpas) door een lezer te halen geeft het systeem U toegang tot vooraf bepaalde ruimtes

Proximity: Dit is een systeem dat middels een benadering van een sleutelhanger controleert of de sleutelhanger bekend is in het systeem en U al dan geen toegang verleent.

Vingerscanner: Als U uw vinger op een glazen plaatje legt dan scant het apparaat uw vingerreliëf en uw bloeddoorstroming. Omdat deze combinatie bij ieder mens uniek is kunt U aan de hand van uw vingerprint bepalen wie waar binnen mag.

Irisscanner: Door te kijken in een speciaal spiegeltje wordt er door achter in uw oog te kijken een patroon gelezen dat wordt vergeleken met het patroon dat van te voren opgeslagen is in de irisscanner. Indien er een match plaatsvindt dan wordt er toegang verleent.

DraadloosWij hebben gekozen voor het draadloos systeem van het type “rolling code” welk iedere keer u op de afstandsbediening drukt een andere code geprogrammeerd krijgt en dus bij gevolg niet te skimmen is en extra veiligheid inbouwd.